Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Kemono Michi: Rise Up Epizoda 3

TV Sub Datum Izlaska January 15, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Hataage! Kemono Michi
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Kemono Michi: Rise Up Epizoda 3, Watch Kemono Michi: Rise Up Epizoda 3, don't forget to click on the like and share button. Anime Hataage! Kemono Michi always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Hataage! Kemono Michi

旗揚! けものみち
Ocena 6.71
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2019 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12
Profesionalni rvač Genzou Shibata bavi se telesom planine, ali ispod njegovog glomaznog izgleda nalazi se čovek koji izuzetno voli životinje. Suočavajući se sa svojim protivnicima u ringu kao legendarnom "Animal Mask", Genzou osvaja srca mnoštva svuda svojom ikoničnom tigrovskom ličnošću. Tokom borbe za titulu svetskog šampiona protiv svog najvećeg rivala, Macadamian Ogrea, Genzou je odjednom princeza pozvala u svet fantazije. Dok joj kraljevstvu preti najeza čudovišta, ona moli rvača za pomoć - na šta on odgovara nokautirajući je nemačkim supleksom! Pobegavši iz zamka i našao se nasukan u misterioznoj zemlji, Genzou odlučuje da započne svoju karijeru kao lovac na zveri da bi uhvatio i sprijateljio se sa bićima nadaleko. Pridružili su se vučica Shigure, zmaj-devojčica Hanako i vampir Carmilla Va

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anime Balkan novi diskord server

Anime Balkan Tim je odlučio da spoji sve svoje sajtove u jedan diskord server ! Anime Balkan, Manga sa prevodom, Otaku Balkan i svi budući sajtovi (Sajt za crtaće, sajt za filmove i sajt za serije , kao i par drugih) budu na jednom istom serveru kako bi smo gradili veliku zajednicu koja će iz dana u dan brojati više i više članova. Ovim putem te pozivamo da nam se pridružiš !

Šta se možeš raditi na našem serveru:

  • Pričati sa ostalim ljubiteljima anime serija i filmova.

  • Prijaviti pokvarene epizode.

  • Zatražiti prevođenje nekog animea.

  • Saznati i biti ovavešten kada izlaze nove epizode.

  • Učestvovati u raznim nagradnim igrama.

  • I još mnogo toga..