Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Kemono Jihen Epizoda 12

TV Sub Datum Izlaska May 5, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Kemono Jihen
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Kemono Jihen Epizoda 12, Watch Kemono Jihen Epizoda 12, don't forget to click on the like and share button. Anime Kemono Jihen always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Kemono Jihen

Kemono Jihen, 怪物事変
Ocena 7.54
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2021 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12
Kohachi Inugami, detektiv koji se specijalizovao za okultno, stiže u zabačeno selo u japanskoj pokrajini, čiji je zadatak domaćica u lokalnoj gostionici da istraži niz incidenata koji uključuju trule i osakaćene leševe stoke koji se pojavljuju iz naizgled bez razloga. Tokom istraživanja, Inugami primećuje neobičnog dečaka koji radi na polju. Izbegnut od svojih vršnjaka i pozvan "Dorotabou" zbog svog smrada, mladi farmer je iznenađen da bi se neko zainteresovao za njega. Inugami, potaknut radoznalošću, angažuje Dorotaboua da mu pomogne u istrazi, uprkos prezrenim pogledima seljana. Ne znajući Dorotabuu, ova istraga će mu otkriti čudan novi svet - jedan od entiteta sličnih zverima poznat kao Kemono koji postoji u tandemu sa ljudima - zajedno s udahnuvši novu svrhu njegovom ranije praznom životu.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anime Balkan novi diskord server

Anime Balkan Tim je odlučio da spoji sve svoje sajtove u jedan diskord server ! Anime Balkan, Manga sa prevodom, Otaku Balkan i svi budući sajtovi (Sajt za crtaće, sajt za filmove i sajt za serije , kao i par drugih) budu na jednom istom serveru kako bi smo gradili veliku zajednicu koja će iz dana u dan brojati više i više članova. Ovim putem te pozivamo da nam se pridružiš !

Šta se možeš raditi na našem serveru:

  • Pričati sa ostalim ljubiteljima anime serija i filmova.

  • Prijaviti pokvarene epizode.

  • Zatražiti prevođenje nekog animea.

  • Saznati i biti ovavešten kada izlaze nove epizode.

  • Učestvovati u raznim nagradnim igrama.

  • I još mnogo toga..