Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Katekyo Hitman Reborn Epizoda 6

TV Sub Datum Izlaska September 16, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Katekyo Hitman Reborn!
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Katekyo Hitman Reborn Epizoda 6, Watch Katekyo Hitman Reborn Epizoda 6, don't forget to click on the like and share button. Anime Katekyo Hitman Reborn! always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Katekyo Hitman Reborn!

Reborn!, Kateikyoushi Hitman Reborn!, Home Tutor Hitman Reborn!, 家庭教師ヒットマンREBORN!
Ocena 8.16
Status: U Toku Studio: Datum Izlaska: 2006 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 203
Nema to olako rečeno - Tsunaioshi Savada jednostavno nije dobar. Nespretan je, bez talenta i očajnički zaljubljen u školskog idola Kiouko Sasagava, devojku koja je potpuno van njegove lige. Njegovi drugovi iz razreda nazvali su ga „gubitnik cuna“ i čini se da je on oličenje neuspeha pod maskom srednjoškolca. Tsunin dosadan život doživljava izuzetne preokrete kada naiđe na misterioznog Reborna, koji je slučajno ubica ... i šokantno, bebu! Poslan iz najjače mafijaške porodice u Italiji, Reborn ima zadatak da pripremi dosadnog srednjoškolca da nasledi devetog šefa ozloglašene porodice Vongola, koja je na ivici penzije. Dosadnog dečaka čeka naporan put, ali uz pomoć svojih novih kriminalnih društava i svog neobičnog kućnog tutora, možda čak i gubitnik Tsuna može postići veličinu

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anime Balkan novi diskord server

Anime Balkan Tim je odlučio da spoji sve svoje sajtove u jedan diskord server ! Anime Balkan, Manga sa prevodom, Otaku Balkan i svi budući sajtovi (Sajt za crtaće, sajt za filmove i sajt za serije , kao i par drugih) budu na jednom istom serveru kako bi smo gradili veliku zajednicu koja će iz dana u dan brojati više i više članova. Ovim putem te pozivamo da nam se pridružiš !

Šta se možeš raditi na našem serveru:

  • Pričati sa ostalim ljubiteljima anime serija i filmova.

  • Prijaviti pokvarene epizode.

  • Zatražiti prevođenje nekog animea.

  • Saznati i biti ovavešten kada izlaze nove epizode.

  • Učestvovati u raznim nagradnim igrama.

  • I još mnogo toga..