Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Kakegurui – Live Action – Epizoda 2

Live Action Sub Datum Izlaska January 26, 2021 · ? views · Postavio Rajcho · Serije Kakegurui – Live Action
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Kakegurui – Live Action – Epizoda 2, Watch Kakegurui – Live Action – Epizoda 2, don't forget to click on the like and share button. Anime Kakegurui – Live Action always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Kakegurui – Live Action

Ocena 7.22
Status: Završen Datum Izlaska: 2018 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Vrsta: Igrano Epizode: 10

Deca iz uticajnih porodica u politici i preduzećima pohađaju privatnu akademiju Hjakao. Tamo je hijerarhija učenika klasifikovana nizom igara. Studenti koji pobede u igrama su na vladajućoj strani, a studenti koji izgube postaju robovi. Jednog dana, misteriozna devojka, Jumeko Džabami (Minami Hamabe), premeštena je u privatnu akademiju Hjakao. Izgleda nevino i lepa, ali zapravo je kompulzivni kockar i traži uzbuđenje preuzimanja proračunatih rizika.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anime Balkan novi diskord server

Anime Balkan Tim je odlučio da spoji sve svoje sajtove u jedan diskord server ! Anime Balkan, Manga sa prevodom, Otaku Balkan i svi budući sajtovi (Sajt za crtaće, sajt za filmove i sajt za serije , kao i par drugih) budu na jednom istom serveru kako bi smo gradili veliku zajednicu koja će iz dana u dan brojati više i više članova. Ovim putem te pozivamo da nam se pridružiš !

Šta se možeš raditi na našem serveru:

  • Pričati sa ostalim ljubiteljima anime serija i filmova.

  • Prijaviti pokvarene epizode.

  • Zatražiti prevođenje nekog animea.

  • Saznati i biti ovavešten kada izlaze nove epizode.

  • Učestvovati u raznim nagradnim igrama.

  • I još mnogo toga..