Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Kaiji: Ultimate Survivor Epizoda 23

TV Sub Datum Izlaska January 10, 2022 · ? views · Postavio Kripi · Serije Kaiji: Ultimate Survivor
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Kaiji: Ultimate Survivor Epizoda 23, Watch Kaiji: Ultimate Survivor Epizoda 23, don't forget to click on the like and share button. Anime Kaiji: Ultimate Survivor always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Kaiji: Ultimate Survivor

Kaiji: Ultimate Survivor, Tobaku Mokushiroku Kaiji, The Suffering Pariah Kaiji, 逆境無頼カイジ Ultimate Survivor
Ocena 8.28
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2007 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 26
Kaiji Itou je besmisleni lutalica koji dane provodi pijući pivo i kradući čepove – to jest, sve dok ga na kraju ne prevari njegov bivši kolega. U nemogućnosti da iznenada sam otplati ogroman dug svog prijatelja, Kaiji se nudi sumnjivi ugovor da učestvuje u ilegalnom podzemnom kockanju na brodu za krstarenje. Ispostavilo se da ovo nije ništa drugo do početak njegovog novog života pakla – bačenog naglavačke u po život opasni tobogan umnih igara, varanja i obmana. Zasnovan na prvom unosu čuvene kockarske manga serije Nobujukija Fukumota, Gjakkou Burai Kaiji: Ultimate Survivor prati našeg nesrećnog protagonista koji je primoran da se bori ne samo sa drugim ljudima, već i sa misterijama njihove psihe. Kaiji na teži način saznaje da najgore strane ljudske prirode isplivaju na površinu kada su ljudska leđa naslonjena na zid, i da su najstrašnije opasnosti od svih pohlepa, paranoja i sam ljudski instinkt za preživljavanje.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !