Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Kaichou wa Maid-sama! – Epizoda 9

TV Sub Datum Izlaska May 16, 2021 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Kaichou wa Maid-sama!
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Kaichou wa Maid-sama! – Epizoda 9, Watch Kaichou wa Maid-sama! – Epizoda 9, don't forget to click on the like and share button. Anime Kaichou wa Maid-sama! always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Kaichou wa Maid-sama!

会長はメイド様!
Ocena 8.04
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2010 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 26
Biti prvi ženski predsednik studentskog veća nije lako, posebno kada je vaša škola iz srednje škole samo za dečake prešla u mešovitu. Ona koja je od momaka dobila nadimak „Demonska Predsednica“ zbog njenog strogog disciplinskog stila, Misaki Ajuzava, ne plaši se da iskoristi svoje aikido veštine kako bi presudila hordama loših momaka i odbranila devojke Seika srednje škole. Pa ipak, čak i savršena Ajuzava ima posramljujuću tajnu - ona ​​radi kao služavka u kafiću kako bi pomogla svojoj porodici koja se bori da plati račune. Uspevala je da svoj posao skriva od svojih vršnjaka i zadržavala je svoj besprekorni imidž zvezdastog studenta sve dok jednog dana, kada je najpopularniji momak u školi, Takumi Usui, ušao u taj kafić. Mogao bi uništiti njenu reputaciju u jednom trenutku... ili bi mogao vrteti predsednicu studentskog veća oko svog malog prsta i iskoristiti njenu tajnu kao priliku da joj se približi.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anime Balkan novi diskord server

Anime Balkan Tim je odlučio da spoji sve svoje sajtove u jedan diskord server ! Anime Balkan, Manga sa prevodom, Otaku Balkan i svi budući sajtovi (Sajt za crtaće, sajt za filmove i sajt za serije , kao i par drugih) budu na jednom istom serveru kako bi smo gradili veliku zajednicu koja će iz dana u dan brojati više i više članova. Ovim putem te pozivamo da nam se pridružiš !

Šta se možeš raditi na našem serveru:

  • Pričati sa ostalim ljubiteljima anime serija i filmova.

  • Prijaviti pokvarene epizode.

  • Zatražiti prevođenje nekog animea.

  • Saznati i biti ovavešten kada izlaze nove epizode.

  • Učestvovati u raznim nagradnim igrama.

  • I još mnogo toga..