Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Kaichou wa Maid-sama! – Epizoda 20

TV Sub Datum Izlaska June 20, 2021 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Kaichou wa Maid-sama!
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Kaichou wa Maid-sama! – Epizoda 20, Watch Kaichou wa Maid-sama! – Epizoda 20, don't forget to click on the like and share button. Anime Kaichou wa Maid-sama! always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Kaichou wa Maid-sama!

会長はメイド様!
Ocena 8.04
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2010 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 26
Biti prvi ženski predsednik studentskog veća nije lako, posebno kada je vaša škola iz srednje škole samo za dečake prešla u mešovitu. Ona koja je od momaka dobila nadimak „Demonska Predsednica“ zbog njenog strogog disciplinskog stila, Misaki Ajuzava, ne plaši se da iskoristi svoje aikido veštine kako bi presudila hordama loših momaka i odbranila devojke Seika srednje škole. Pa ipak, čak i savršena Ajuzava ima posramljujuću tajnu - ona ​​radi kao služavka u kafiću kako bi pomogla svojoj porodici koja se bori da plati račune. Uspevala je da svoj posao skriva od svojih vršnjaka i zadržavala je svoj besprekorni imidž zvezdastog studenta sve dok jednog dana, kada je najpopularniji momak u školi, Takumi Usui, ušao u taj kafić. Mogao bi uništiti njenu reputaciju u jednom trenutku... ili bi mogao vrteti predsednicu studentskog veća oko svog malog prsta i iskoristiti njenu tajnu kao priliku da joj se približi.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !