Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Jigoku Shoujo Epizoda 5

TV Sub Datum Izlaska September 18, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Jigoku Shoujo
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Jigoku Shoujo Epizoda 5, Watch Jigoku Shoujo Epizoda 5, don't forget to click on the like and share button. Anime Jigoku Shoujo always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Jigoku Shoujo

Hell Girl, Jigoku Shojo, 地獄少女
Ocena 7.63
Status: U Toku Studio: Datum Izlaska: 2005 Trajanje Epizode: 25 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 26
Jeste li čuli za paklenu prepisku? Oni sa snažnom ljutnjom mogu pristupiti ovoj misterioznoj veb stranici tek u ponoć, omogućavajući im da unesu bilo čije ime i da tu osobu prevezu pravo u pakao. Ai Enma, paklena devojka, neće suditi da li izabrana meta zaslužuje kaznu ili ne; ona će vam se samo osvetiti. O ovoj mladoj devojci se ne zna mnogo osim da ona brzo izvršava svoje zadatke uz pomoć tri lutke od slame. Međutim, postoji samo jedna zamka - kao plaćanje za izvršenje takvog zahteva, korisnik mora sebe osuditi na zagrobni život u paklu.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anime Balkan novi diskord server

Anime Balkan Tim je odlučio da spoji sve svoje sajtove u jedan diskord server ! Anime Balkan, Manga sa prevodom, Otaku Balkan i svi budući sajtovi (Sajt za crtaće, sajt za filmove i sajt za serije , kao i par drugih) budu na jednom istom serveru kako bi smo gradili veliku zajednicu koja će iz dana u dan brojati više i više članova. Ovim putem te pozivamo da nam se pridružiš !

Šta se možeš raditi na našem serveru:

  • Pričati sa ostalim ljubiteljima anime serija i filmova.

  • Prijaviti pokvarene epizode.

  • Zatražiti prevođenje nekog animea.

  • Saznati i biti ovavešten kada izlaze nove epizode.

  • Učestvovati u raznim nagradnim igrama.

  • I još mnogo toga..