Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

It’s Too Sick to Call this Love, Koikimo Epizoda 7

TV Sub Datum Izlaska May 12, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije It’s Too Sick to Call this Love, Koikimo
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download It’s Too Sick to Call this Love, Koikimo Epizoda 7, Watch It’s Too Sick to Call this Love, Koikimo Epizoda 7, don't forget to click on the like and share button. Anime It’s Too Sick to Call this Love, Koikimo always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

It’s Too Sick to Call this Love, Koikimo

It's Too Sick to Call this Love, Koikimo, 恋と呼ぶには気持ち悪い
Ocena 7.01
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2021 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12
Jednom kada se zaljubite u nekoga, ne možete zaustaviti ljubav. Neobičan susret podstaknuo je sastanak Amakusa Riou-a, poslovnog čoveka visokih specijalizacija koji je labav sa ženama, i najbolje prijateljice njegove sestre, Arime Ichika. Odatle se ludo zaljubljuje. S jedne strane, on joj prilazi gotovo previše direktnim metodama, dok ona odgovara jednostavno zgrožena, vređajući ga bez oklevanja... i on to uzima kao njen način pokazivanja ljubavi. Ovo je romantična komedija o iskrivljenom elitnom zaposlenom i normalnoj srednjoškolki otaku.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anime Balkan novi diskord server

Anime Balkan Tim je odlučio da spoji sve svoje sajtove u jedan diskord server ! Anime Balkan, Manga sa prevodom, Otaku Balkan i svi budući sajtovi (Sajt za crtaće, sajt za filmove i sajt za serije , kao i par drugih) budu na jednom istom serveru kako bi smo gradili veliku zajednicu koja će iz dana u dan brojati više i više članova. Ovim putem te pozivamo da nam se pridružiš !

Šta se možeš raditi na našem serveru:

  • Pričati sa ostalim ljubiteljima anime serija i filmova.

  • Prijaviti pokvarene epizode.

  • Zatražiti prevođenje nekog animea.

  • Saznati i biti ovavešten kada izlaze nove epizode.

  • Učestvovati u raznim nagradnim igrama.

  • I još mnogo toga..