Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Initial D First Stage Epizoda 2

TV Sub Datum Izlaska November 29, 2020 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Initial D First Stage
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Initial D First Stage Epizoda 2, Watch Initial D First Stage Epizoda 2, don't forget to click on the like and share button. Anime Initial D First Stage always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Keisuke Takahashi iz RedSuns-a je u lovu na misterioznog vozača duhova Akine koji ga je pobedio šokantnom tehnikom drifta. Nakon što je čuo ovu glasinu, Iketani izlazi da locira ovu monstruoznu Osmicu-Šest samo da bi saznao da ona pripada Takumijevom ocu.

Initial D First Stage

頭文字〈イニシャル〉D
Ocena 8.28
Status: Završeno Studio: , Datum Izlaska: 1998 Trajanje Epizode: 25 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 26

Za razliku od svojih prijatelja, Takumi Fujivara nije posebno zainteresovan za automobile, sa malo ili nimalo znanja o svetu automobilskih entuzijasta i uličnih trkača. Sin vlasnika prodavnice tofu-a, zadatak mu je da svako jutro tovarno isporučuje tofu, vozeći se planinom Akina. Stoga bi razgovori o automobilima ili vožnji uopšte samo podsetili Takumija na zamornu svakodnevnicu koja mu je bila nametnuta.

Jedne noći, Akagi Red Suns, zloglasni tim uličnih trkača, posećuju grad Akinu da izazovu lokalni planinski prevoj. Predvođeni sa svoja dva asa, Riousuke i Keisuke Takahashi, Red Suns planiraju da osvoje sve trkačke staze u Kantu, uspostavljajući se kao najbrža posada u regionu. Međutim, na veliku nevericu, jednog od njihovih asova sustiže stara Toiota AE86 tokom vožnje kući iz Akine. Posle incidenta, braća Takahashi oprezni su prema misterioznom vozaču, izvanredno tehnikom i iskustvom na lokalnim putevima - AE86 na planini Akina.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !