Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Ijiranaide, Nagatoro-san – Epizoda 11

TV Sub Datum Izlaska June 20, 2021 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Ijiranaide, Nagatoro-san
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Ijiranaide, Nagatoro-san – Epizoda 11, Watch Ijiranaide, Nagatoro-san – Epizoda 11, don't forget to click on the like and share button. Anime Ijiranaide, Nagatoro-san always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Ijiranaide, Nagatoro-san

Ijiranaide, Nagatoro San, Don't Toy with Me, Miss Nagatoro, Please don't bully me, Nagatoro, イジらないで、長瀞さん
Ocena 7.53
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2021 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12

Srednjoškolka Hajase Nagatoro voli da svoje slobodno vreme provodi radeći jednu stvar, a to je da maltretira njenog Senpaija! Nakon što Nagatoro i njene prijateljice nalete na crteže ambicioznog umetnika, uživanje pronalaze u nemilosrdnom maltretiranju istog, odnosno plašljivog Senpaija. Nagatoro odlučuje da nastavi njenu okrutnu igru i svakodnevno ga posećuje kako bi mogla primorati Senpaija da radi šta god je u tom trenutku zanima, posebno ako mu je neprijatno. 

Pomalo uzbuđen i pomalo uplašen od Nagatoro, Senpai neprestano biva uvučen u njene ludorije jer se protiv njega koriste njegovi interesi, hobiji, izgled, pa čak i ličnost dok se zabavlja na njegov račun. Kako vreme prolazi, Senpai shvata da mu se ne sviđa Nagatorino prisustvo i da njih dvoje razvijaju nelagodno prijateljstvo dok jedan strpljivo trpi antikvitete drugog.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !