Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Himouto! Umaru-chan Epizoda 2

TV Sub Datum Izlaska March 21, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Himouto! Umaru-chan
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Himouto! Umaru-chan Epizoda 2, Watch Himouto! Umaru-chan Epizoda 2, don't forget to click on the like and share button. Anime Himouto! Umaru-chan always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Himouto! Umaru-chan

Himouto! Umaru-chan, My Two-Faced Little Sister, 干物妹!うまるちゃん
Ocena 7.16
Status: U Toku Studio: Datum Izlaska: 2015 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 38
Ljudi nisu uvek onakvi kakvima se čine, kao što je slučaj sa Umaru Doma, savršenom srednjoškolkom - to jest, dok se ne vrati kući! Jednom kada se prednja vrata zatvore, počinje prava zabava. Kada navuče kapuljaču od hrčka, ona se iz istančanog, previše uspešnog učenika transformiše u lenjeg otakua koji jede nezdravu hranu, prepuštajući sve kućne poslove svom odgovornom starijem bratu Taiheiju. Bez obzira da li se druži sa prijateljicama Nanom Ebinom i Kirie Motoba ili se takmiči sa samoprozvanim „rivalom“ Silphinford Tachibana, Umaru zna kako da uzvrati udarac i zabavi se! Himouto! Umaru-chan je simpatična priča koja prati dnevne avanture Umarua i Taiheia, dok se oni brinu - i podnose - jedni druge najbolje što mogu, kao i neraskidive veze između prijatelja i braće i sestara.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anime Balkan novi diskord server

Anime Balkan Tim je odlučio da spoji sve svoje sajtove u jedan diskord server ! Anime Balkan, Manga sa prevodom, Otaku Balkan i svi budući sajtovi (Sajt za crtaće, sajt za filmove i sajt za serije , kao i par drugih) budu na jednom istom serveru kako bi smo gradili veliku zajednicu koja će iz dana u dan brojati više i više članova. Ovim putem te pozivamo da nam se pridružiš !

Šta se možeš raditi na našem serveru:

  • Pričati sa ostalim ljubiteljima anime serija i filmova.

  • Prijaviti pokvarene epizode.

  • Zatražiti prevođenje nekog animea.

  • Saznati i biti ovavešten kada izlaze nove epizode.

  • Učestvovati u raznim nagradnim igrama.

  • I još mnogo toga..