Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Hellsing Ultimate Epizoda 2

TV Sub Datum Izlaska March 3, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Hellsing Ultimate
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Hellsing Ultimate Epizoda 2, Watch Hellsing Ultimate Epizoda 2, don't forget to click on the like and share button. Anime Hellsing Ultimate always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Hellsing Ultimate

Hellsing Ultimate, HELLSING OVA
Ocena 8.40
Status: Završeno Studio: , , Datum Izlaska: 2006 Trajanje Epizode: 50 min. po ep. Vrsta: Anime Epizode: 10
Postoje stvorenja tame i zla koja muče noć, proždirući svakog čoveka dovoljno nesrećnog da bude uhvaćen u njihovom dohvatu. Na drugoj strani je Hellsing, organizacija posvećena uništavanju ovih natprirodnih sila koje prete samom postojanju čovečanstva. Na njenom čelu je Integra Fairbrook Vingates Hellsing, koja zapoveda moćnom vojskom i provodi život boreći se sa nemrtvima. Integrova ogromna vojska, međutim, bledi u poređenju sa njenim ultimativnim oružjem: vampirom Alucardom, koji radi protiv sopstvene vrste kao istrebljivač Hellsinga. Sa svojim novim slugom vampira, Serasom Victorijom, Alucard se mora boriti ne samo protiv čudovištima, već i sa svima onima koji se suprotstavljaju Hellsingu, bilo da su u krilu dobra ili zla. U borbi za opstanak čovečanstva, Hellsing Ultimate dokazuje da izgled nije sve što se može činiti, a ponekad najveće oružje može doći u obliku nečije najgore noćne more.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !