Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Gosick – Epizoda 12

TV Sub Datum Izlaska January 14, 2022 · ? views · Postavio MonoKuma · Serije Gosick
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Gosick – Epizoda 12, Watch Gosick – Epizoda 12, don't forget to click on the like and share button. Anime Gosick always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Gosick

GOSICK -ゴシック-
Ocena 8.10
Status: Emituje se Studio: Datum Izlaska: 2011 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 24
Kazuja Kudžo je student na razmeni na akademiji Svete Margarete, luksuznom internatu u južnoevropskoj zemlji Savilje. Poreklom iz Japana, njegova crna kosa i tamno smeđe oči tera ostale đake da ga se klone i da mu daju nadimak "Crni šinigami", zasnovan na popularnoj urbanoj legendi o putniku koji donosi smrt na proleće. Na dan kao i bilo koji drugi, Kudžo poseti školsku ekstravagantnu biblioteku u potrazi za pričama o duhovima. Međutim, pažnju mu je ubrzo odvukao zlatan pramen kose na stepenicama. Stepenice ga vode do velike bašte i prelepe devojke nalik lutki poznate kao Viktorika de Blois, čija složena i maštovita predviđanja omogućavaju da predvidi njihovu budućnost, koja je sada isprepletena. Sa više misterija koje se brzo razvijaju - uključujući izgled broda duhova i alhemičara snagom transmutacije - Viktorika i Kudžo, vezani za sudbinu i svoje jedinstvene veštine, nemaju drugog izbora već da se pouzdaju jedni u druge.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !