Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Golden Time Epizoda 02

TV Sub Datum Izlaska December 13, 2020 · ? views · Postavio alminserif · Serije Golden Time
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Golden Time Epizoda 02, Watch Golden Time Epizoda 02, don't forget to click on the like and share button. Anime Golden Time always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Golden Time

ゴールデンタイム
Ocena 7.78
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2013 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 24
Zbog tragične nesreće, Banri Tada je pogođen amnezijom, rastvarajući uspomene na svoj rodni grad i prošlost. Međutim, nakon što se sprijateljio s Mitsuom Yanagisawom, odlučio je krenuti dalje i započeti novi život na pravnom fakultetu u Tokiju. Ali baš kad se počinje prilagođavati svom fakultetskom životu, prelijepa Kouko Kaga dramatično upada u Banrijev život, a njihov slučajni susret označava početak nezaboravne godine. Nakon uvida u fakultetski život, Banri saznaje da je na novom mjestu i novom svijetu - mjestu gdje se može preporoditi, dobiti nove prijatelje, zaljubiti se, griješiti i rasti. I dok započinje otkrivati tko je bio, put koji je odabrao vodi ga prema zasljepljujuće svijetlom životu koji nikada neće htjeti zaboraviti.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !