Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Golden Kamuy Sezona 02 Epizoda 01

TV Sub Datum Izlaska December 23, 2020 · ? views · Postavio alminserif · Serije Golden Kamuy
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Golden Kamuy Sezona 02 Epizoda 01, Watch Golden Kamuy Sezona 02 Epizoda 01, don't forget to click on the like and share button. Anime Golden Kamuy always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Golden Kamuy

ゴールデンカムイ
Ocena 7.81
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2018 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 36
Početkom 1900-ih na Hokaidu nakon rusko-japanskog rata, Saichi Sugimoto neumorno traži zlato. Nadimak "Sugimoto Besmrtni" zbog svojih djela prkošenja smrti u bitci, bivši vojnik traži sreću kako bi ispunio obećanje dano najboljem prijatelju prije nego što je ubijen u akciji: uzdržavati obitelj, posebno udovicu kojoj je potrebno liječenje u inozemstvu zbog pogoršanja vida. Jednog dana, pijani pratilac priča Sugimotu priču o čovjeku koji je ubio skupinu Ainua i ukrao bogatstvo u zlatu. Prije uhićenja od strane policije, zlato je sakrio negdje na Hokaidu. Jedini trag za njegovo mjesto je šifrirana karta koju je tetovirao na tijelima svojih suboraca u zamjenu za dio blaga, ako uspiju pobjeći i pronaći ga. Sugimoto ne razmišlja puno o priči dok ne otkrije leš pijanog muškarca koji nosi iste tetovaže opisane u priči. Ali prije nego što uspije sabrati svoje misli, grizli - uzrok čovjekove smrti - prilazi Sugimotu, s namjerom da dovrši njezin obrok. Spašava ga mlada Ainu djevojka po imenu Asirpa, čiji je otac slučajno bio jedan od ubijenih Ainu. Uz Asirpine lovačke vještine i Sugimotove instinkte za preživljavanje, par se dogovara udružiti snage i pronaći skriveno blago - jedno da vrati ono što je s pravom bilo njezino, a drugo da ispuni umiruću želju svog prijatelja.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anime Balkan novi diskord server

Anime Balkan Tim je odlučio da spoji sve svoje sajtove u jedan diskord server ! Anime Balkan, Manga sa prevodom, Otaku Balkan i svi budući sajtovi (Sajt za crtaće, sajt za filmove i sajt za serije , kao i par drugih) budu na jednom istom serveru kako bi smo gradili veliku zajednicu koja će iz dana u dan brojati više i više članova. Ovim putem te pozivamo da nam se pridružiš !

Šta se možeš raditi na našem serveru:

  • Pričati sa ostalim ljubiteljima anime serija i filmova.

  • Prijaviti pokvarene epizode.

  • Zatražiti prevođenje nekog animea.

  • Saznati i biti ovavešten kada izlaze nove epizode.

  • Učestvovati u raznim nagradnim igrama.

  • I još mnogo toga..