Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.

Goblin Slayer – Epizoda 4

TV Sub Datum Izlaska September 22, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Goblin Slayer
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Goblin Slayer – Epizoda 4, Watch Goblin Slayer – Epizoda 4, don't forget to click on the like and share button. Anime Goblin Slayer always updated at Anime sa prevodom – Gledaj Anime Sa prevodom. Don't forget to watch other anime updates.

Grupa Goblin Slaier-a ulazi u ruševine gde primećuje da nema totema, sugerišući da ove gobline ne vodi šaman. Nakon što je spasio vilenjačkog zatvorenika kojeg su mučili goblini, besni vilenjak Archer zakleo se da će se osvetiti svojoj rodbini. Grupa pronalazi salu u kojoj se odmaraju goblini. Koristeći uroke za spavanje i tišinu, grupa Goblin Slaier ubija uspavane gobline bez upozorenja ostalih. Međutim, njihovo ćutanje upozorava vođu goblina, Ogrea, jednog od generala demonskog gospodara. Ogre napada grupu koristeći svoju snagu i magiju vatre i pokazalo se da je teško ubiti zbog velike veličine i sposobnosti brzog zarastanja. Sa svojim saveznicima na granici, Goblin Slaier koristi svoj adut, magični svitak za teleportaciju koji mu je dala Veštica, a koji šalje snažne mlazove vode sa dna okeana da ozbiljno oštete Ogrea pre nego što mu zadaju ubitačni udarac. Kad vilinsko pojačanje stigne da zauzme ruševine i grupa Goblin Slaier-a krene natrag u grad, iskustvo koje je imala sa Goblin Slaier-om i njegovom opsesijom tera High Elf Archer-a da odvede Goblin Slaier-a u pravu avanturu.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga