Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Gintama Epizoda 29

TV Sub Datum Izlaska September 18, 2021 · ? views · Postavio Kripi · Serije Gintama
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Gintama Epizoda 29, Watch Gintama Epizoda 29, don't forget to click on the like and share button. Anime Gintama always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Gintama

Gintama, Gin Tama, Silver Soul, Yorinuki Gintama-san, 銀魂
Ocena 8.95
Status: U Toku Studio: Datum Izlaska: 2006 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 360
Amanto, vanzemaljci iz svemira, napali su Zemlju i zavladali feudalnim Japanom. Kao rezultat, ustanovljena je zabrana mačeva, a kao posledica se prema japanskim samurajima postupa ignorisano. Međutim, jedan čovek, Gintoki Sakata, i dalje poseduje srce samuraja, mada se od njegove ljubavi prema slatkišima i radu kao jorozuja možda to ne očekuje. Prate ga u njegovom profesionalnom poslu Šinpači Šimura, dečak sa naočarima i snažnim srcem, Kagura sa kišobranom i naizgled bezdnevnim stomakom, kao i Sadaharu, njihov preveliki kućni ljubimac. Naravno, ovi neobični poslovi nisu uvek jednostavni, jer često nalete na policiju, izgnječene pobunjenike i atentatore, što često dovodi do šaljivih, ali nesrećnih posledica. Ko je rekao da je život kao posao bio lagan?

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anime Balkan novi diskord server

Anime Balkan Tim je odlučio da spoji sve svoje sajtove u jedan diskord server ! Anime Balkan, Manga sa prevodom, Otaku Balkan i svi budući sajtovi (Sajt za crtaće, sajt za filmove i sajt za serije , kao i par drugih) budu na jednom istom serveru kako bi smo gradili veliku zajednicu koja će iz dana u dan brojati više i više članova. Ovim putem te pozivamo da nam se pridružiš !

Šta se možeš raditi na našem serveru:

  • Pričati sa ostalim ljubiteljima anime serija i filmova.

  • Prijaviti pokvarene epizode.

  • Zatražiti prevođenje nekog animea.

  • Saznati i biti ovavešten kada izlaze nove epizode.

  • Učestvovati u raznim nagradnim igrama.

  • I još mnogo toga..