Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Gintama Epiozda 8

TV Sub Datum Izlaska July 17, 2021 · ? views · Postavio Ajsi · Serije Gintama
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Gintama Epiozda 8, Watch Gintama Epiozda 8, don't forget to click on the like and share button. Anime Gintama always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Gintama

Gintama, Gin Tama, Silver Soul, Yorinuki Gintama-san, 銀魂
Ocena 8.95
Status: Emituje se Studio: Datum Izlaska: 2006 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 360
Amanto, vanzemaljci iz svemira, napali su Zemlju i zavladali feudalnim Japanom. Kao rezultat, ustanovljena je zabrana mačeva, a kao posledica se prema japanskim samurajima postupa ignorisano. Međutim, jedan čovek, Gintoki Sakata, i dalje poseduje srce samuraja, mada se od njegove ljubavi prema slatkišima i radu kao jorozuja možda to ne očekuje. Prate ga u njegovom profesionalnom poslu Šinpači Šimura, dečak sa naočarima i snažnim srcem, Kagura sa kišobranom i naizgled bezdnevnim stomakom, kao i Sadaharu, njihov preveliki kućni ljubimac. Naravno, ovi neobični poslovi nisu uvek jednostavni, jer često nalete na policiju, izgnječene pobunjenike i atentatore, što često dovodi do šaljivih, ali nesrećnih posledica. Ko je rekao da je život kao posao bio lagan?

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !