Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Ga-Rei: Zero Epizoda 12

TV Sub Datum Izlaska December 14, 2020 · ? views · Postavio alminserif · Serije Ga-Rei: Zero
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Ga-Rei: Zero Epizoda 12, Watch Ga-Rei: Zero Epizoda 12, don't forget to click on the like and share button. Anime Ga-Rei: Zero always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Ga-Rei: Zero

喰霊–零–
Ocena 7.64
Status: Završen Studio: , Datum Izlaska: 2008 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12
U Japanu postoji vladina agencija poznata kao Odjel za protumjere nadnaravnih katastrofa (SDCD) čija je dužnost zaštititi građane od neviđenih bića. Oni su u stanju otpremiti ta čudovišta brzo i bez upozorenja šire javnosti. Ali trenutno se suočavaju s drugim izazovom: izdajom jednog od svojih. Nakon smrti svoje majke prije nekoliko godina, obitelj Kagura Tsuchimiya poticana je od obitelji Isayama i stvara blisku sestrinsku vezu s njihovom kćeri Yomi. Njih dvoje postaju nerazdvojni i zajedno rade za SDCD kao visoko kvalificirani egzorcisti. Međutim, kako im stres opterećuju stres i posljedice njihove svete dužnosti, a obiteljska politika stupa na snagu, Kagura i Yomi počinju se polako udaljavati. Jedan od njih usrdno prerasta u njezinu ulogu egzorcista, a drugi kreće mračnim putem s kojeg možda neće biti iskupljenja ... U Japanu postoji vladina agencija poznata kao Odjel za protumjere nadnaravnih katastrofa (SDCD), čiji dužnost je zaštititi građane od neviđenih stvorenja. Oni su u stanju otpremiti ta čudovišta brzo i bez upozorenja šire javnosti. Ali trenutno se suočavaju s drugim izazovom: izdajom jednog od svojih. Nakon smrti svoje majke prije nekoliko godina, obitelj Kagura Tsuchimiya njegovana je od strane obitelji Isayama i stvara blisku sestrinsku vezu s njihovom kćeri Yomi. Njih dvoje postaju nerazdvojni i zajedno rade za SDCD kao visoko kvalificirani egzorcisti. Međutim, kako stres i posljedice njihove svete dužnosti teže obojici, a obiteljska politika stupa na snagu, Kagura i Yomi počinju se polako udaljavati. Jedan od njih usrdno prerasta u njezinu ulogu egzorcista, a drugi kreće mračnom stazom s koje možda neće biti iskupljenja ...

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anime Balkan novi diskord server

Anime Balkan Tim je odlučio da spoji sve svoje sajtove u jedan diskord server ! Anime Balkan, Manga sa prevodom, Otaku Balkan i svi budući sajtovi (Sajt za crtaće, sajt za filmove i sajt za serije , kao i par drugih) budu na jednom istom serveru kako bi smo gradili veliku zajednicu koja će iz dana u dan brojati više i više članova. Ovim putem te pozivamo da nam se pridružiš !

Šta se možeš raditi na našem serveru:

  • Pričati sa ostalim ljubiteljima anime serija i filmova.

  • Prijaviti pokvarene epizode.

  • Zatražiti prevođenje nekog animea.

  • Saznati i biti ovavešten kada izlaze nove epizode.

  • Učestvovati u raznim nagradnim igrama.

  • I još mnogo toga..