Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Fullmetal Alchemist – Epizoda 24

TV Sub Datum Izlaska August 19, 2021 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Fullmetal Alchemist
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Fullmetal Alchemist – Epizoda 24, Watch Fullmetal Alchemist – Epizoda 24, don't forget to click on the like and share button. Anime Fullmetal Alchemist always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Fullmetal Alchemist

Fullmetal Alchemist, Hagane no Renkinjutsushi, FMA, Full Metal Alchemist, 鋼の錬金術師
Ocena 8.14
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2003 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 51

Edvard Elrik, mladi, briljantni alhemičar, izgubio je mnogo u svom dvanaestogodišnjem životu. Kada on i njegov brat Alfons pokušaju da ožive svoju mrtvu majku kroz zabranjeni čin ljudske transmutacije, Edvard gubi brata, kao i dva uda. Svojim vrhunskim veštinama alhemije, Edvard veže Alfonsovu dušu za veliki oklop. Godinu dana kasnije, Edvard, sada unapređen u državnog alhemičara, kreće sa svojim mlađim bratom na put da dobije kamen mudrosti. Priča se da je legendarni mitski predmet sposoban ojača sposobnosti alhemičara, dopuštajući im tako da nadjačaju osnovni zakon alhemije: da bi nešto dobio, alhemičar mora žrtvovati nešto iste vrednosti. Edvard se nada da će privući vojne resurse kako bi pronašao slavni kamen i vratio njegovo i Alfonsovo telo u normalu. Međutim, braća Elrik uskoro otkrivaju da legendarni kamen ima više nego što se čini na prvi pogled, jer su odvedeni u epicentar daleko mračnije bitke nego što su mogli zamisliti.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !