Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.

Fullmetal Alchemist: Brotherhood – Epizoda 37

TV Sub Datum Izlaska September 21, 2020 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Fullmetal Alchemist: Brotherhood – Epizoda 37, Watch Fullmetal Alchemist: Brotherhood – Epizoda 37, don't forget to click on the like and share button. Anime Fullmetal Alchemist: Brotherhood always updated at Anime sa prevodom – Gledaj Anime Sa prevodom. Don't forget to watch other anime updates.

Edvarda je Vinri nadogradio automati, dok Kimblee izdaje naređenja da Alphonsea drži odvojenim od Edvarda. Olivier šalje dolaznike u tunele da potraže nestale trupe. Pronalaze nekoliko preživelih koji ih upozoravaju da ne pale svetla ili će doći čudovište. Sokolar otkriva da je Selim prvi homunculus zvan Pride, koji napada iz sjene. Kimblee naređuje Edvard-u da traži Scar i Marcoh-a i da stvori tvrđavu krvi sličnu Ishvalu u tvrđavi Briggs. Iskušava Edvarda filozofskim kamenom ako prihvati. Nakon što je ispričao Alphonseu i Vinriju o situaciji, Edvard prihvata posao, iako Alphonse sumnja da Edvard ne namerava da koristi kamen. Dok braća Elric odlaze da traže Ožiljak, Vinri odlučuje da ih prati, sumnjajući da je njihova stvarna namera da pronađu Mej i nauče alkestriju Ksingese.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga