Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Fragtime – Film

Movie Sub Datum Izlaska February 19, 2021 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Fragtime
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Fragtime – Film, Watch Fragtime – Film, don't forget to click on the like and share button. Anime Fragtime always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Fragtime

Flag Time, Flagtime, Frag Time, フラグタイム
Ocena 6.53
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2019 Trajanje Epizode: 1 sat Vrsta: Film Epizode: 1

Misuzu Moritani je introvertna osoba koja je uvek imala poteškoća u interakciji sa svojim školskim prijateljima, jer bi se uznemirila kad god neko pokuša da razgovara s njom. Zbog čega će nekad iskoristiti svoju sposobnost da zaustavi vreme na tri minuta i pobegne iz neprijatnih socijalnih situacija.

Jednog dana, dok Misuzu posmatra suspendovano okruženje oko sebe, primećuje da se njena prijateljica iz razreda, Haruka Murakami, nekako može kretati, uprkos Misuzinom zaustavljanju vremena. Od tog trenutka Misuzu doživljava nova čuda dok istražuje veći deo sveta koji je dugo izbegavala; bez obzira kuda je vreme odvelo, Misuzu može računati da će Haruka uvek biti uz nju.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !