Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Fena: Pirate Princess Epizoda 4

TV Sub Datum Izlaska August 30, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Fena: Pirate Princess
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Fena: Pirate Princess Epizoda 4, Watch Fena: Pirate Princess Epizoda 4, don't forget to click on the like and share button. Anime Fena: Pirate Princess always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Fena: Pirate Princess

Fena: Pirate Princess, 海賊王女
Ocena 7.60
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2021 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12
Serija priča o mladoj devojčici siročadi, Feni Houtman. Fena je odrasla na ostrvu gde nema nade da će postati nešto više od pokretljivosti, koju će koristiti i odbaciti vojnici Britanskog carstva. Ali Fena nije samo još jedno nemoćno siroče. Kad njena misteriozna prošlost zakuca, Fena će slomiti lance svojih ugnjetavača. Njen cilj: stvoriti novi identitet, oslobođen ropstva, i potražiti mesto gde zaista može pripadati i otkriti prave misterije iza ključne reči „Eden“. To je priča o doživotnoj avanturi koju će ona i njena posada nesposobnih i neverovatnih saveznika imati u potrazi za svojim ciljevima!

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !