Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Fate/stay night: Unlimited Blade Works Sezona 01 Epizoda 09

TV Sub Datum Izlaska December 10, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Fate/stay night: Unlimited Blade Works
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Fate/stay night: Unlimited Blade Works Sezona 01 Epizoda 09, Watch Fate/stay night: Unlimited Blade Works Sezona 01 Epizoda 09, don't forget to click on the like and share button. Anime Fate/stay night: Unlimited Blade Works always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Fate/stay night: Unlimited Blade Works

Fate/stay night [Unlimited Blade Works]
Ocena 8.23
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2014 Trajanje Epizode: 28 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 25
Rat svetog grala bitka je između sedam čarobnjaka koji služe kao Učitelji. Gospodari, pomoću zapovjednih pečata koji im se daju kad uđu u rat, zapovijedaju Herojskim duhovima poznatim kao Sluge da se bore za njih u bitci. U Petom ratu za Sveti gral, Rin Toosaka je među magima koji ulaze u natjecanje. Sa svojim slugom Archerom nada se da će dobiti konačnu nagradu - Sveti gral, čarobni artefakt koji svom vlasniku može ispuniti bilo koju želju. Jedna od Rinovih školskih kolegica, Emiya Shirou, slučajno uđe u natjecanje i na kraju zapovjedi svojim slugom poznatim kao Sabre. Dok se suočavaju s međusobnim neprijateljima, Rin i Shirou odlučuju stvoriti privremeni savez dok izazivaju svoje protivnike u ratu Svetog grala. Usred Petog rata za sveti gral, Caster pokreće svoje planove, počevši s zauzimanjem Shirouove sablje sluge. S vješticom koja postaje sve moćnija, Rin i Archer utvrđuju da ona predstavlja prijetnju s kojom se mora odmah suočiti. Ali kako se odnos snaga u ratu počinje mijenjati, Gospodar i Sluga nalaze se hodajući odvojeno. U međuvremenu, unatoč tome što je izgubio Slugu i posrnuo od ozljeda, Shirou ignorira Rinovo upozorenje da napusti bitku, prisiljavajući se na borbu protiv Castera. Odlučan da pokaže svoju odlučnost u svojoj volji za borbu, Shirouov potencijal da postane zaštitnik naroda stavljen je na kušnju. Usred krvoprolića i kaosa, motivacije svakog Učitelja i Sluge polako se otkrivaju dok žrtvuju sve da bi izašli kao pobjednik i zatražili Sveti Gral.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !