Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Fate/Grand Order: Absolute Demonic Front of Babylonia Epizoda 6

TV Sub Datum Izlaska October 1, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Fate/Grand Order: Zettai Majuu Sensen Babylonia
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Fate/Grand Order: Absolute Demonic Front of Babylonia Epizoda 6, Watch Fate/Grand Order: Absolute Demonic Front of Babylonia Epizoda 6, don't forget to click on the like and share button. Anime Fate/Grand Order: Zettai Majuu Sensen Babylonia always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Fate/Grand Order: Zettai Majuu Sensen Babylonia

Fate/Grand Order -絶対魔獣戦線バビロニア-
Ocena 7.97
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2019 Trajanje Epizode: 23 min. per ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 22
2016. godina PNE, Veliki Mag Solomon spalio je temelje čovečanstva. Chaldea, tajna organizacija sa misijom da sačuva budućnost čovečanstva, predvidela je izumiranje čovečanstva 2015. godine. Tako je započeta operacija popravljanja Jedinstava u istoriji uzrokovanih svetim gralovima rasejanim po vremenu i prostoru - operacija Grand Order. Koristeći tehnologiju putovanja kroz vreme Rayshift, poslednji Chaldein gospodar Ritsuka Fujimaru i njegov polu-sluga Mash Kirielight otputovali su i uzeli šesto Jedinstvo. Sada odlaze na svoje najopasnije odredište do sada: civilizaciju u doba bogova, 2655. godine PNE, Mesopotamija. Ritsuka i Mash uskoro otkrivaju da Demonske Zveri lutaju zemljom, napadajući ljude i gradove. Usred haosa i terora nalazi se poslednja odbrana čovečanstva - Uruk, grad-tvrđava koji deluje kao prva linija borbe protiv zveri. Bojnom frontom komanduje niko drugi do kralj Gilgamesh, kralj heroja, koji je pomoć potražio od Herojskih Duša i preuzeo ulogu maga da zaštiti svoj grad. Zajedno sa Gilgamesh-om i pozvanim slugama, Ritsuka i Mash moraju zaštititi Uruk od napada Demonskih Zveri i pobediti Savez Tri Boginje koji ima za cilj iskorenjivanje čovečanstva; sve to vreme se nad Urukom nadvija veća pretnja, pripremajući se za njegovo buđenje.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anime Balkan novi diskord server

Anime Balkan Tim je odlučio da spoji sve svoje sajtove u jedan diskord server ! Anime Balkan, Manga sa prevodom, Otaku Balkan i svi budući sajtovi (Sajt za crtaće, sajt za filmove i sajt za serije , kao i par drugih) budu na jednom istom serveru kako bi smo gradili veliku zajednicu koja će iz dana u dan brojati više i više članova. Ovim putem te pozivamo da nam se pridružiš !

Šta se možeš raditi na našem serveru:

  • Pričati sa ostalim ljubiteljima anime serija i filmova.

  • Prijaviti pokvarene epizode.

  • Zatražiti prevođenje nekog animea.

  • Saznati i biti ovavešten kada izlaze nove epizode.

  • Učestvovati u raznim nagradnim igrama.

  • I još mnogo toga..