Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Dragon Quest Epizoda 7

TV Sub Datum Izlaska October 30, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Dragon Quest: Dai no Daibouken (2020)
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Dragon Quest Epizoda 7, Watch Dragon Quest Epizoda 7, don't forget to click on the like and share button. Anime Dragon Quest: Dai no Daibouken (2020) always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Dragon Quest: Dai no Daibouken (2020)

Dragon Quest: Dai's Great Adventure, Dragon Quest: Adventure of Dai, ドラゴンクエスト ダイの大冒険
Ocena 7.09
Status: Emituje se Studio: Datum Izlaska: 2020 Trajanje Epizode: 24 min. Sezone: Vrsta: Anime
Davno je postojao hrabar mačevalac koji je postao poznat jednostavno kao „heroj“. Bio je demon koji je naneo ljudima patnju. Junak i njegovi drugovi stigli su da izazovu demona na bitku i kombinovanjem njihovih moći bitka je brzo zaključena. Pošto niko nije mogao da pravi probleme, ostrvo je postalo mirno mesto gde su svi mogli da žive zajedno u miru. Nekoliko godina kasnije, demon je oživljen. Naš današnji protagonista Dai živi na udaljenom ostrvu u južnim morima i sanja da postane veliki heroj. Kada čuje za oživljavanje demona, Dai i njegovi prijatelji preuzimaju na sebe da ga zaustave i zlu silu koja ga je oživela. Usput, Dai otkriva identitet „heroja“, istinu koja stoji iza zle sile koja je oživela demona i Daijeve sopstvene skrivene moći koje isplivaju na površinu u vremenima opasnosti.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !