Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.

Dragon Ball Super – Epizoda 9

TV Sub Datum Izlaska December 4, 2020 · ? views · Postavio AnimeFanBoy · Serije Dragon Ball Super

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Dragon Ball Super – Epizoda 9, Watch Dragon Ball Super – Epizoda 9, don't forget to click on the like and share button. Anime Dragon Ball Super always updated at Anime sa prevodom – Gledaj Anime Sa prevodom. Don't forget to watch other anime updates.

Goku okuplja Zmajeve kugle i saziva Shenron, koji se prenerazi saznavši za Beerusovo prisustvo. Shenron brzo objašnjava da je Super Saiian Bog legendarna transformacija koja je rezultat rituala u kojem šestorica Saijanaca sa srcem ulivaju svoju moć u drugog. Saijanci pokušavaju da transformišu Gokua, ali ne uspevaju, jer im nedostaje jedan Saiian. Nestrpljivi Beerus spremao se da uništi planetu kada Videl ponudi da se pridruži ritualu otkrivajući pritom da je trudna sa Gohanovim nerođenim detetom. Saiians i Videl ponovo pokušavaju transformaciju i uspevaju da transformišu Gokua u Super Saiian Boga.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga