Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.

Dragon Ball Super – Epizoda 8

TV Sub Datum Izlaska December 4, 2020 · ? views · Postavio AnimeFanBoy · Serije Dragon Ball Super

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Dragon Ball Super – Epizoda 8, Watch Dragon Ball Super – Epizoda 8, don't forget to click on the like and share button. Anime Dragon Ball Super always updated at Anime sa prevodom – Gledaj Anime Sa prevodom. Don't forget to watch other anime updates.

Nakon što se napao, Vegeta juriša prema Beerusu, ali je nokautiran kada se sazna da je Razarač koristio samo delić svoje moći. Dok banda Pilaf iskrca Bulmin brod na ukradenom splavu za spasavanje, Beerus odlučuje pružiti Zemljanima još jednu šansu za spas njihove planete i odabire Oolonga koji je sličan Buuu za igru kamenih makaza da odluči o sudbini Planeta. Nakon par veza, Beerus na kraju pobjeđuje i nastavlja da pojačava svoj napad. Baš kad se Beerus sprema za paljbu, Goku se oglasi i zatraži od Beerusa da im da odgodu dok je smišljao način na koji mogu dobiti Super Saiian Boga. Pozvaće i pitaće Šenrona o tome.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga