Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.

Dragon Ball Super – Epizoda 7

TV Sub Datum Izlaska December 4, 2020 · ? views · Postavio AnimeFanBoy · Serije Dragon Ball Super

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Dragon Ball Super – Epizoda 7, Watch Dragon Ball Super – Epizoda 7, don't forget to click on the like and share button. Anime Dragon Ball Super always updated at Anime sa prevodom – Gledaj Anime Sa prevodom. Don't forget to watch other anime updates.

Beerus bez napora odbija Majin Buua, govoreći Vegeti da se skloni u stranu kad su ga nagovarali da se smiri i uživa. Trunkovi i Goten se stapaju u Gotenke, da bi ih Beerus nadmašio, a zatim kaznio nakon što je uvredio njegovu opsednutost pudingom. Beerus tada pobeđuje Piccolo, Tien Shinhan i Android 18 pre nego što se on i uznemireni Buu ponovo sukobe. Dok posmatra bitku, Dende shvata šta je zapravo Beerus i odmah obaveštava Pikola. Pre nego što Piccolo uspe da ga upozori, Gohan se napaja i juriša prema Beerusu pre nego što Destrois iskoriste Buu kao oružje za obaranje Gohana pre nego što ga odbaci u stranu. Vegeta pokušava da to zaustavi, ali je Beerus prisiljava na zemlju koji izražava svoje razočaranje što je bio slab kao i njegov otac. Baš kad je Beerus spreman da dovrši Vegetu, Bulma priđe i ošamari ga jer joj je pokvario zabavu. Beerus mu uzvraća bekhendom, dok se Vegeta konačno izgubi, videći da Bulma strada i silno se napaja.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga