Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.

Dragon Ball Super – Epizoda 6

TV Sub Datum Izlaska December 4, 2020 · ? views · Postavio AnimeFanBoy · Serije Dragon Ball Super

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Dragon Ball Super – Epizoda 6, Watch Dragon Ball Super – Epizoda 6, don't forget to click on the like and share button. Anime Dragon Ball Super always updated at Anime sa prevodom – Gledaj Anime Sa prevodom. Don't forget to watch other anime updates.

Beerus i Vhis stižu na Zemlju dok je Bulmin rođendan u toku. Paralizovan Beerusovim prisustvom, Vegeta ga prepoznaje kao biće koje je jednom posetilo Planet Vegetu i prisililo svog oca, kralja Vegetu na kolena. Bulma se pojavljuje i pretpostavlja da su Beerus i Vhis Vegetini prijatelji dok ih poziva da se pridruže zabavi, njih dvoje rado prihvataju njenu ponudu kad se zaljube u zemaljsku kuhinju. Iako se Vegeta svim silama trudi da Beerus ostane smiren dok se on i Vhis mešaju s gostom, Razarač postaje bijesan kada Majin Buu odbija podijeliti preostali puding i napada ga zbog njegove drskosti.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga