Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.

Dragon Ball Super – Epizoda 29

TV Sub Datum Izlaska December 4, 2020 · ? views · Postavio AnimeFanBoy · Serije Dragon Ball Super

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Dragon Ball Super – Epizoda 29, Watch Dragon Ball Super – Epizoda 29, don't forget to click on the like and share button. Anime Dragon Ball Super always updated at Anime sa prevodom – Gledaj Anime Sa prevodom. Don't forget to watch other anime updates.

Champa odlučuje da bude domaćin turnira na ispražnjenoj bezimenoj planeti koja se nalazi između Šestog i Sedmog univerzuma, Goku predlaže korišćenje pravila sličnih Zemljinom Tenkaichi Budokai-u sa Vegetom, preporučuje pismeni ispit kako bi sprečio svako ko nije u stanju da poštuje pravila. Turnir treba da započne pet dana, dok Champa Vados nastavlja sa postavljanjem arene u atmosferi koja diše. Nakon presude Vhisovim učenicima, Champa odlučuje da uvrsti Saiian iz svog univerzuma. Na Zemlji, Vhis zahteva da Bulma koristi svoj Zmajev radar kako bi dobila konačnu Super Zmajevu kuglu. Iako Bulma veruje da bi bilo lakše jednostavno pozvati Šenrona da ga umesto toga pronađe, zmaj otkriva zadatak koji je van njegove moći. Beerus i Vhis potom odlaze da Goku i Vegeta regrutuju dva člana za svoj tim, obrazac otkriva njegovu nameru da regrutuje moćnog borca po imenu Monaka (mo na ka). Nakon što Bulma završi izgradnju Super Dragon Radar-a sledećeg jutra, ona ozbiljno shvata Beerusovu zafrkanciju i namerava da sakupi Super Dragon Lopte pre nego što ih Destroier iskoristi da poželi potpuno uništenje čitavog sveta.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga