Dragon Ball Super – Epizoda 28

TV Sub Datum Izlaska December 4, 2020 · ? views · Postavio AnimeFanBoy · Serije Dragon Ball Super

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Dragon Ball Super – Epizoda 28, Watch Dragon Ball Super – Epizoda 28, don't forget to click on the like and share button. Anime Dragon Ball Super always updated at Anime sa prevodom – Gledaj Anime Sa prevodom. Don't forget to watch other anime updates.

Goku i Vegeta nastavljaju svoju rigoroznu obuku pre nego što ih potera razjareni Beerus, čije je buđenje izazvalo Champa i Vados koji su iznenada stigli na Beerusovu planetu. Nakon malog okršaja između Beerusa i Champe, svi se smiruju da pojedu nešto hrane sa Champom koja je formalno predstavljena kao Beerusov brat blizanac i Vados kao Vhisova starija sestra. Izbija svađa oko toga koja je hrana svemira superiornija, dok Vhis objašnjava Gokuu i Vegeti da postoji jedanaest svemira osim njihove stvarnosti: Sedmi svemir. Vhis dodaje da se i sedmi i šesti univerzum dopunjuju, jer se njihovi određeni brojevi dodaju na trinaest. Nakon što Vados otkrije da je Zemlja Universe Sik-a uništena ratovanjem, Champa predlaže turnir sa Beerusom sa pobednikom kome je dozvoljeno da zameni Zemlju. Beerus protestuje sve dok Champa ne otkrije da je podvig moguć sa Super Dragon Balls, od kojih su Namekian Dragon Balls ošišani, imajući ih šest. Goku obaveštava Beerusa i Champu da je Bulma sposobna da locira poslednju Super Zmajevu kuglu neophodnu za ispunjenje želje. S porastom tenzija, Beerus prihvata Champin predlog.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga