Dragon Ball Super – Epizoda 27

TV Sub Datum Izlaska December 4, 2020 · ? views · Postavio AnimeFanBoy · Serije Dragon Ball Super

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Dragon Ball Super – Epizoda 27, Watch Dragon Ball Super – Epizoda 27, don't forget to click on the like and share button. Anime Dragon Ball Super always updated at Anime sa prevodom – Gledaj Anime Sa prevodom. Don't forget to watch other anime updates.

Goku je teško povređen, ali Vegeta interveniše pre nego što Friza uspe da zada ubilački udarac. Kada Krillin pokušava Gokuu dostaviti zrno senzu, Friza pokušava da ga minira. Vegeta preusmerava eksploziju na Sorbet, što ga ubija. Posle toga, Vegeta demonstrira sopstvenu sposobnost da se transformiše u Super Saiian Blue. Friza pokušava da napadne Vegetu, ali to ne uspeva. Friza je već iscrpljen u svojoj borbi sa Gokuom. Frieza se brzo nađe potpuno nadmašen od Vegete. Razbesnela i ponižena, Friza odbija da prihvati poraz. Dok Vegeta pokreće ubistveni hitac, Friza umesto toga ispaljuje napad na Zemlju i uništava je ispod njih. Vhis štiti Gokua i ostale, ali Vegeta i svi ostali na planeti su ubijeni. Sumnja da je Friza preživeo i pobegao zahvaljujući sposobnosti da diše u svemiru. Dok Goku jadikuje zbog svoje propuštene prilike da dokrajči Frizu i zaštiti Zemlju, Vhis nudi da vrati vreme za nekoliko minuta i omogući Goku poslednju priliku. Trenutak je vraćen na kraj Vegetine i Frizine bitke. To Gokuu omogućava dovoljno vremena da napadne Kamehamehu i ubije Frizu kako bi spasio Zemlju. Kasnije se grupa okuplja u kompaniji Capsule Corporation, gde je Piccolo oživljen sa Namekian Dragon Balls. Uznemiren bespomoćnošću protiv Frize, Gohan govori Piccolu da namerava da nastavi sa obukom kako bi mogao da zaštiti svoje najmilije, što Piccolo raduje da čuje.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga