Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.

Dragon Ball Super – Epizoda 26

TV Sub Datum Izlaska December 4, 2020 · ? views · Postavio AnimeFanBoy · Serije Dragon Ball Super

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Dragon Ball Super – Epizoda 26, Watch Dragon Ball Super – Epizoda 26, don't forget to click on the like and share button. Anime Dragon Ball Super always updated at Anime sa prevodom – Gledaj Anime Sa prevodom. Don't forget to watch other anime updates.

Friza i Goku nastavljaju svoju dugotrajnu bitku sa Frizom koji na Goku spušta više udaraca nego što može da se uzvrati. Ne mogavši da parira Frizinoj sirovoj snazi, Goku uspeva da odole i izbegne Frizin napad. Goku i Vegeta primećuju da Friza progresivno gubi izdržljivost i da mu nivo snage opada. Sam Friza to ne primećuje. Vegeta podstiče Gokua da brzo dokrajči Frizu pre nego što bude imao priliku da se oporavi, ili će se sam pojačati i to učiniti. Nakon što Goku i Friza razmene sarkastične zafrkancije, ponovo se uključuju i nastavljaju svoju borbu. Friza i dalje ima prednost, ali Goku shvata da Frizu treba samo da zaustavi dovoljno dugo da se njegova slabost ponovo pojavi. Nakon što Friza potpuno pokrene pušku napada, brzo se umara i počinje bez daha Frizini napadi više ne boli Gokua. Friza konačno shvata svoju slabost, a to je nedostatak izdržljivosti. Njegov zlatni oblik iscrpljuje više energije nego što može da proizvede. Goku objašnjava da je to zato što je Friza pojurio na Zemlju odmah nakon postizanja Zlatne forme, a da sebi nije dao dovoljno vremena da je savlada. Friza se muči zbog neuspele šanse da se osveti u borbi, ali Sorbetu uputi nekoliko nečujnih reči za pomoć. Goku kaže Frizi da napusti Zemlju, dok to još uvek može. Svi su iznenađeni kad vide da laserski zrak probija Goku-ov prsni koš sa leđa koji je ispaljen iz Sorbetove zračne puške. Gazeći se po Gokuovoj rani na grudima da bi on vrištao, Friza se hvali zbog svoje rezervne strategije da Goku izneveri stražu. Friza mu se ruga tvrdeći da ga Gokuovo samopouzdanje sprečava da bude najjači borac. Pre nego što Friza uspe da sprovede svoj ubistveni hitac na Gokua, Vegeta puca na Frizu i objavljuje da je na njemu red da se bori.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga