Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.

Dragon Ball Super – Epizoda 25

TV Sub Datum Izlaska December 4, 2020 · ? views · Postavio AnimeFanBoy · Serije Dragon Ball Super

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Dragon Ball Super – Epizoda 25, Watch Dragon Ball Super – Epizoda 25, don't forget to click on the like and share button. Anime Dragon Ball Super always updated at Anime sa prevodom – Gledaj Anime Sa prevodom. Don't forget to watch other anime updates.

Nakon testiranja nove Gokuove transformacije, za koju je Goku objasnio da je Super Saiian ekvivalentan Super Saiian Bogu, Freiza otkriva svoj novi oblik Golden Frieza. Nakon što su izrazili koliko su impresionirani međusobnim napretkom, Goku i Friza vode žestoku bitku. U međuvremenu, Vhis obaveštava Bulmu o njihovom dolasku na Zemlju za nekoliko minuta, ali on i Beerus zaustavljaju se na pola puta i Razarača Champa Universe Sik-a (shi ~ya n ha, Shanpa) i njegovog pratećeg Vadosa (u ~a to su, Vadosu). Nakon kratkog razgovora sa Champom i Vadosom, Beerus i Vhis konačno stižu na ratište. Dok jedu slasni Bulmin desert, Beerus i Vhis priznaju da je Friza zaista postala znatno jača i da se čini da Goku teško ide u korak sa Zlatnom frizom. Još uvek neuobičajen u svojoj najnovijoj formi, Goku se bori da održi korak sa brzinom i odvažnošću Golden Frize, na kraju utučen u zemlju.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga