Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.

Dragon Ball Super – Epizoda 24

TV Sub Datum Izlaska December 4, 2020 · ? views · Postavio AnimeFanBoy · Serije Dragon Ball Super

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Dragon Ball Super – Epizoda 24, Watch Dragon Ball Super – Epizoda 24, don't forget to click on the like and share button. Anime Dragon Ball Super always updated at Anime sa prevodom – Gledaj Anime Sa prevodom. Don't forget to watch other anime updates.

Počinje bitka između Gokua i Frize. Oni se bore na ravnom terenu, a nijedan nije u stanju da drugome nanese značajnu štetu. Friza pribegava napadima Krillina i Bulme. Kada ih Goku pokušava spasiti, zatečen je kada ga Friza nanese nekoliko udaraca. Na kraju, udarajući prema Gokuu, Vegeta interveniše iz nestrpljenja zbog neprestanog lutanja boraca i zadržavanja njihove pune snage. Goku uzima u obzir Vegetin zahtev i ubeđuje Frizu da pojača svoj maksimum. Kada Friza pozove Gokua da pokaže svu svoju moć, Goku se sam transformiše u novu verziju Super Saiian Boga.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga