Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.

Dragon Ball Super – Epizoda 23

TV Sub Datum Izlaska December 4, 2020 · ? views · Postavio AnimeFanBoy · Serije Dragon Ball Super

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Dragon Ball Super – Epizoda 23, Watch Dragon Ball Super – Epizoda 23, don't forget to click on the like and share button. Anime Dragon Ball Super always updated at Anime sa prevodom – Gledaj Anime Sa prevodom. Don't forget to watch other anime updates.

Pikolo uzima Frizin napad da bi spasio Gohana i pritom umire. Na Beerusovoj planeti, Beerus je razvio opsesiju za picom i postaje besan kada su Goku i Vegeta pojeli rezervne pice koje su Vhis čuvali u svojoj džepnoj dimenziji. Koji se telepatski odaziva Bulminom pozivu za slastice od jagoda, on se Gokuu i Vegeti oslanja na njenu poruku o Frizinu oživljavanju i Pikolovoj smrti. Kako Vhis kaže da bi trebalo neko vreme da stigne do Zemlje, Goku pribegava trenutnom prenošenju po Beerusovom savetu. Goku shvata da je trenutni prenos nemoguć zbog velike udaljenosti između Zemlje i Beerusove planete, pokušavajući da nađe dovoljno moćan energetski potpis koji bi mogao da bude tačka. Na Zemlji, Gohan daje snage do svojih maksimalnih granica da svom ocu da izvor energije za trenutni prenos. Goku i Vegeta stižu na Zemlju u kratkom vremenu da spasu Gohana, dok Vegeta pogubljuje Giniu. Kako se Goku i Friza sreću nakon dužeg vremena, Friza se transformiše direktno u svoj konačni oblik da demonstrira svoju novu moć. To rezultira smrću svih njegovih ljudi, osim Sorbeta, koji je na znatnoj udaljenosti. Zbunjen novom Frizinom moći, Goku se priprema za borbu.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga