Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.

Dragon Ball Super – Epizoda 22

TV Sub Datum Izlaska December 4, 2020 · ? views · Postavio AnimeFanBoy · Serije Dragon Ball Super

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Dragon Ball Super – Epizoda 22, Watch Dragon Ball Super – Epizoda 22, don't forget to click on the like and share button. Anime Dragon Ball Super always updated at Anime sa prevodom – Gledaj Anime Sa prevodom. Don't forget to watch other anime updates.

Tagoma se napaja i samopouzdano prilazi svojim protivnicima. Piccolo je trenutno prevaziđen. Gohan eksplodira Tagoma, zbog čega odleti nekoliko metara dalje. Kako se prašina slegne, Tagoma otkriva da je nepovređen dok se hvali da ga je kažnjeni zbog sparinga s Frizom učinio neranjivim. Ali Gotenks iznenada dolazi i udara Tagomu pojasom ispod pojasa pre nego što se ponovo podeli na Gotena i Trunksa, Friza pretpostavljajući da je potonji sin budućeg Trunk-a. U tom trenutku, kapetan Giniu koristi trenutak slabosti Tagome da bi ga prevario da pokrene Giniuovu sposobnost zamene tela. Nakon ispuštanja sopstvenog iskušenja, Giniu je u stanju da se brzo prilagodi neizmernoj moći svog novog tela i istovremeno savlada sve. Bulma, Trunks i Goten pokušavaju da stupe u kontakt sa Vhis-om, što zbunjuje Jaco-a. Dok se bori protiv Gohana, čini se da Giniu ima prednost dok se Gohan ne transformiše u Super Saiian-a i porazi ga. Kada Gohan pokaže milost prema Giniu, Friza se razbesni i objasni da ga Gohan pokazujući milost prema Giniuu podseća na prošlost koju je Goku pošteđivao i puca u Gohan. Pre nego što Friza uspe da ubije Gohana, Pikolo stupa da ga spasi.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga