Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.

Dragon Ball Super – Epizoda 21

TV Sub Datum Izlaska December 4, 2020 · ? views · Postavio AnimeFanBoy · Serije Dragon Ball Super

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Dragon Ball Super – Epizoda 21, Watch Dragon Ball Super – Epizoda 21, don't forget to click on the like and share button. Anime Dragon Ball Super always updated at Anime sa prevodom – Gledaj Anime Sa prevodom. Don't forget to watch other anime updates.

Friza i njegova vojska stižu na Zemlju, gde su se Gohan, Piccolo, Krillin, Gospodar Roshi, Tien i Jaco okupili da izdrže dok se Goku i Vegeta ne vrate. Friza kaže da je dugo čekao da se osveti i da želi da se suoči sa Gokuom. Videći kako Goku nije prisutan da pomogne, Friza naređuje svojoj vojsci da napadne Zemljane. Pokazuje se da njegova vojska ne odgovara borcima čak ni za Krillina, koji je odustao od borbe. Razočaran svojom mračnom vojskom, Friza naređuje Sorbetu da pošalje svog elitnog vojnika Shisamija (shi sa mi) da izvede Gohana. Odjednom, Tagoma ispaljuje gredu na Shisami i Gohan, što ubija prve, a druge teško povređuje. Sorbet je iznenađen Tagominom novom moći, koju je postigao trenirajući sa Frizom. Friza obećava Tagomi komandu nad njegovom vojskom ako odvede Zemljane. Prihvata i priprema se za borbu sa Zemljanima. U međuvremenu, Goku i Vegeta nisu svesni šta se dešava na Zemlji, dok ih Vhis šalje da treniraju u džepnoj dimenziji po Beerusovoj komandi.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga