Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.

Dragon Ball Super – Epizoda 20

TV Sub Datum Izlaska December 4, 2020 · ? views · Postavio AnimeFanBoy · Serije Dragon Ball Super

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Dragon Ball Super – Epizoda 20, Watch Dragon Ball Super – Epizoda 20, don't forget to click on the like and share button. Anime Dragon Ball Super always updated at Anime sa prevodom – Gledaj Anime Sa prevodom. Don't forget to watch other anime updates.

Jednom obnovljen, otkrivajući svoje stravično iskušenje u paklu, Friza želi da se osveti Gokuu i budućim trunkovima. Tagoma se protivi planovima Frize, ali ga Friza odmah potčinjava. Kada Friza sazna da je Goku postao jači od njihovog poslednjeg susreta, on odlučuje da trenira kako bi postao moćniji. Budući da je Frizina moć bila urođena, on otkriva da nikada ranije u životu nije osećao potrebu da trenira jedan dan. Prolaze četiri meseca pre nego što se Friza i njegova vojska uputili ka Zemlji. Sve to vreme, Goku i Vegeta nastavljaju svoj trening pod Vhis-om. Jaco Galactic Patrolman putuje na Zemlju kako bi obavestio Bulmu da je Friza oživljena i približava se Zemlji sa vojskom od hiljadu vojnika. Kako se Friza snaga brzo približava, Bulma okuplja preostale borce da se bore protiv Frizine vojske u nadi da će izdržati dok se Goku i Vegeta ne vrate na Zemlju.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga