Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.

Dragon Ball Super – Epizoda 19

TV Sub Datum Izlaska December 4, 2020 · ? views · Postavio AnimeFanBoy · Serije Dragon Ball Super

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Dragon Ball Super – Epizoda 19, Watch Dragon Ball Super – Epizoda 19, don't forget to click on the like and share button. Anime Dragon Ball Super always updated at Anime sa prevodom – Gledaj Anime Sa prevodom. Don't forget to watch other anime updates.

Dok Goku i Vegeta nastavljaju obuku pod Vhisima na Beerusovoj planeti, Sorbet nije u mogućnosti da pronađe Nev Nameka dok on i njegov pomoćnik Tagoma (ta ko ma) odlaze na Zemlju da bi koristili njene Zmajeve kugle umesto da vaskrsnu svog vođu Frizu. Nalete na bandu Pilaf, koja je sakupila svih sedam Zmajevih lopti neposredno pre njihovog dolaska. Sorbet primorava Pilafa da pozove Šenrona, koji objašnjava da bi oživljavanje Frize bilo uzaludno jer mu je telo isečeno na komade kada su ga Future Trunks ubili. Ali Sorbet insistira nakon što Tagoma predloži upotrebu njihove napredne tehnologije lečenja da bi se obnovila Friza, njih dve koja sakupljaju Frizine delove i vratila se na svoj brod dok su Mai i ​​Šo iskoristile preostale želje. Ubrzo se Frieza potpuno obnavlja.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga