Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.

Dragon Ball Super – Epizoda 18

TV Sub Datum Izlaska December 4, 2020 · ? views · Postavio AnimeFanBoy · Serije Dragon Ball Super

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Dragon Ball Super – Epizoda 18, Watch Dragon Ball Super – Epizoda 18, don't forget to click on the like and share button. Anime Dragon Ball Super always updated at Anime sa prevodom – Gledaj Anime Sa prevodom. Don't forget to watch other anime updates.

Goku i Vhis stižu na Beerusovu planetu, gde Vegeta ima zadatak da vodi domaćinstvo. Goku je iznenađen kada sazna da je Vegeta dobila znatno jači trening pod Vhisom. Goku želi da započne svoj trening odmah, ali saznaje da on i Vegeta moraju prvo da obave neke kućne poslove koji uključuju menjanje Beerus-ovih posteljina, a da ga ne probude. Tada se zapravo događa trening, koji Gokua brzo iscrpljuje dok zaspi dok Vegeta nastavlja. Sutradan, Vhis odlučuje da odigra sparing sa svojim šegrtima kako bi izmerio njihovu brzinu. Pokazalo se da se njih dvojica ne podudaraju sa Vhisima. Goku i Vegeta su prespori da bi postigli jedan pogodak na Vhis. Negde u svemiru, preživele pripadnike Frizine vojske predvodi Sorbet. Oni nastavljaju sa svojim naporima da vaskrsnu svog vođu. Nedaleko, misteriozna bića slična Beerusu i Vhisu uništila su planetu u potrazi za nečim.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga