Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.

Dragon Ball Super – Epizoda 17

TV Sub Datum Izlaska December 4, 2020 · ? views · Postavio AnimeFanBoy · Serije Dragon Ball Super

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Dragon Ball Super – Epizoda 17, Watch Dragon Ball Super – Epizoda 17, don't forget to click on the like and share button. Anime Dragon Ball Super always updated at Anime sa prevodom – Gledaj Anime Sa prevodom. Don't forget to watch other anime updates.

Pan se rodila sa Chi-Chijem, koja je odbila da dozvoli da njena unuka postane fanatik borilačkih veština poput Gokua. Dok svi pokušavaju da nagovore Chi-Chi da se predomisli, Bulma slučajno otkriva Vegetu koja je pre šest meseci otišla da trenira pod Vhisima na Gokuov šok. Nakon nekog vremena, Bulma mu dajući mobilni telefon da zaustavi njegovo uznemiravanje, Goku prilazi Vhisu tokom njegovog izlaska sa Bulmom. Vhis prihvata Gokuovu molbu da bude mentor, misleći da bi to bio savršen trenutak da se Goku pridruži Vegeti na treningu. Baš kad su njih dvojica krenuli, Chi-Chi, saznavši od Gohana o Gokuovom odlasku, pokušava da ga zaustavi. Ali Goku odlazi sa Vhis-om, iako uništen pri njegovom odlasku, Chi-Chi je siguran da će se Goku vratiti kad-tad.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga