Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.

Dragon Ball Super – Epizoda 16

TV Sub Datum Izlaska December 4, 2020 · ? views · Postavio AnimeFanBoy · Serije Dragon Ball Super

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Dragon Ball Super – Epizoda 16, Watch Dragon Ball Super – Epizoda 16, don't forget to click on the like and share button. Anime Dragon Ball Super always updated at Anime sa prevodom – Gledaj Anime Sa prevodom. Don't forget to watch other anime updates.

Chi-Chi još uvek ima Gokua na farmi, Krillin ga je zatekao kako spava na poslu, dok se iznenadio što nije otišao da trenira sa kraljem Kaijem. Nakon sećanja na njihov trening iz detinjstva pod vodstvom gospodara Roshija, Krillin traži od Gokua da ga udari kako bi saznao jaz između nivoa njihove moći. Nevoljni Goku pokušava da se predomisli Krillin pre nego što pristane, pri čemu je Krillin srušen na daljinu pre nego što je udario u kamenu. Ubrzo nakon toga, Goku dovodi Krillina svojoj kući sa Androidom 18 kako mu leči rane. Krillin navodi da mu nedostaju borilačke veštine i želi da ponovo počne sa treninzima. U međuvremenu, nakon treninga u pustinji, Vegeta se vraća u Capsule Corp i saznaje da je Bulma izlazio na ručkove sa Vhis-om kako bi mu pokazao zemaljsku kuhinju kao sredstvo za sprečavanje Beerusa da uništi Zemlju. Kada Vegeta sazna da je Beerusov instruktor borbe, zahteva da postane šegrt nudeći mu najukusniju hranu na svetu. Posle nekoliko neuspelih pokušaja, Vegeta konačno impresionira Vhis-ove Bulminim ličnim brendom čaša sa instant rezancima. Nakon što mu Bulma pokloni novo bojno odelo, Vegeta kreće sa Vhis-om na trening na Beerusovoj planeti.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga