Dragon Ball Super – Epizoda 15

TV Sub Datum Izlaska December 4, 2020 · ? views · Postavio AnimeFanBoy · Serije Dragon Ball Super

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Dragon Ball Super – Epizoda 15, Watch Dragon Ball Super – Epizoda 15, don't forget to click on the like and share button. Anime Dragon Ball Super always updated at Anime sa prevodom – Gledaj Anime Sa prevodom. Don't forget to watch other anime updates.

Pošto Zemlja više nije u opasnosti, Goku i ostali vraćaju se svom uobičajenom životu. Ali Goku na kraju ponovo radi kao poljoprivrednik nakon što je Chi-Chi potrošio većinu od 100 miliona zenija koje su dobili od gospodina Satane u svetlu Gokua koji je trebao da postane uzor njegovom nerođenom unuku. U međuvremenu, samopromocija gospodina Satane kao onog koji je pobedio Beerusa polazi po zlu kada su vanzemaljski ambasadori sa planete Snak došli da daju zahvalnost pre nego što njihov šampion Galbee izazove gospodina Satanu. Pošto nije mogao da pozove Gohana ili ostale za pomoć, gospodin Satan pokušava da pozove Gokuovu pomoć kada stigne na mesto događaja. Goku je primoran da pobegne kada ga Chi-Chi primeti da se bori, što primorava gospodina Satanu da se obračuna sa samim Galbeejem kako bi održao svoj imidž. Srećom, vanzemaljci koji su nameravali da osvoje Zemlju, otkrivaju se da su Snackijani cinofobični kada napuštaju Zemlju u prestravljenju uočivši psa gospodina Satane Bee.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga