Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.

Dragon Ball Super – Epizoda 14

TV Sub Datum Izlaska December 4, 2020 · ? views · Postavio AnimeFanBoy · Serije Dragon Ball Super

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Dragon Ball Super – Epizoda 14, Watch Dragon Ball Super – Epizoda 14, don't forget to click on the like and share button. Anime Dragon Ball Super always updated at Anime sa prevodom – Gledaj Anime Sa prevodom. Don't forget to watch other anime updates.

Nastavljajući da se bori uprkos tome što je ograničen na formu Super Saiian, Beku je nokautirao Gokua. Pošto je Goku nokautiran, Beerus se sprema da uništi Zemlju. U poslednjem naporu da zaustavi Beerusa, Goku se ponovo napaja i naplaćuje svoj napad Kamehameha. Goku uspeva da spreči Beerusov napad, ali u tome potpuno iscrpljuje preostalu energiju. Sruši se na Zemlju na Bulmin brod, gde Vegeta uspeva da ga uhvati. Beerus sleće na planetu ubrzo nakon što je ispunio svoje obećanje da će uništiti Zemlju ukoliko pobedi, da bi iznenada zaspao. Vhis objašnjava da je Goku sigurno umorio Beerusa dok vodi Razarača nazad u njihov matični svet, uveravajući grupu da bi Beerus verovatno zaboravio na njihovo putovanje na Zemlju. Ali Beerus se zapravo pretvara da spava, pošto je shvatio da je ritual Super Saiian Boga otključao samo delić Gokuovog neiskorišćenog potencijala, ali nije želeo da prizna zadovoljstvo što je pronašao dostojnog protivnika dok je želeo da proba još zemaljske hrane. Kada je Zemlja ponovo na sigurnom, Goku odlučuje da se opusti i uživa u zabavi.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga