Dragon Ball Super – Epizoda 13

TV Sub Datum Izlaska December 4, 2020 · ? views · Postavio AnimeFanBoy · Serije Dragon Ball Super

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Dragon Ball Super – Epizoda 13, Watch Dragon Ball Super – Epizoda 13, don't forget to click on the like and share button. Anime Dragon Ball Super always updated at Anime sa prevodom – Gledaj Anime Sa prevodom. Don't forget to watch other anime updates.

Vrhovni Kais su iznenađeni da je svemir još uvek netaknut nakon bitke, Stari Kai pretpostavlja da je to Beerusovo delo i strahuje da će najgore tek doći. Na Zemlji, Vegeta, Vhis i ostali još uvek posmatraju borbu sa Vhisima impresionirani snagom koju ima Super Saiian Bog. U svemiru, Goku se bori da održi korak sa Beerusovim napadom, koji na kraju završava masovnom eksplozijom koja preti svemiru pre nego što je Beerus iskoristio svoju punu moć da to negira tako što će gospodin Satana preuzeti zasluge na poziv njegove grupe za odnose s javnošću. Goku i Beerus nastavljaju borbu nakon što ovaj kaže smrtniku da je na granici, Goku se transformišući u Super Saiian nakon što je izgubio božanstvo. Pošto Goku nije shvatio da je izgubio formu Super Saiian God-a, uspeo je da napadne Beerusa koji zaključuje da se njegov protivnik i dalje može boriti na ravnopravnom terenu i oni nastavljaju bitku.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga