Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Devil’s Line Epizoda 08

TV Sub Datum Izlaska February 28, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Devils Line
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Devil’s Line Epizoda 08, Watch Devil’s Line Epizoda 08, don't forget to click on the like and share button. Anime Devils Line always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Devils Line

デビルズライン
Ocena 6.79
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2018 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12
Vampiri hodaju među društvom, koje postoji kao dio njegovog trbuha. Ne treba im krv da bi preživjele, ali ekstremne emocije mogu neizmjerno povećati njihovu požudu krvi, pretvarajući ih u nekontrolirana čudovišta. Tsukasa Taira, 22-godišnja studentica univerziteta, saznaje o postojanju vampira kada se njezin dugogodišnji prijatelj otkrije da je jedan od njih nakon napete konfrontacije s Yuuki Anzai - ljudskim i vampirskim hibridom. Njezin prijatelj je uhapšen i Tsukasa se ubrzo nađe privučena Anzai, koji joj nevoljko uzvraća osjećaje. Međutim, ova se nekonvencionalna ljubav može pokazati previše teškom za održavanje, jer se Anzai bori da zadrži onaj dio njega koji želi proždrijeti Tsukasu.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !