Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Sezona 2 Epizoda 8

TV Sub Datum Izlaska December 6, 2021 · ? views · Postavio MonoKuma · Serije Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Sezona 2 Epizoda 8, Watch Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Sezona 2 Epizoda 8, don't forget to click on the like and share button. Anime Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba

鬼滅の刃
Ocena 8.68
Status: Emituje se Studio: Datum Izlaska: 2019 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 44
Još od smrti njegovog oca, teret izdržavanja porodice pao je na ramena Tanjiroua Kamada. Iako osiromašeni na zabačenoj planini, porodica Kamado mogu uživati ​​u relativno mirnom i sretnom životu. Jednog dana Tanjirou odluči sići u lokalno selo kako bi zaradio malo novca prodajući ugljen. Na povratku pada noć, prisiljavajući Tanjiroua da se skloni u kuću neobičnog muškarca, koji ga upozorava na postojanje demona koji jedu meso i koji vrebaju u šumi noću. Kad se sutradan konačno vrati kući, dočekuje ga zastrašujući prizor - cijela njegova porodica je zaklana. Još gore, jedini preživjeli je njegova sestra Nezuko, koja je pretvorena u krvožednog demona. Potrošen bijesom i mržnjom, Tanjirou se zaklinje da će osvetiti svoju porodicu i ostati pri svom jedinom preostalom bratu ili sestri. Zajedno s misterioznom grupom koja sebe naziva Korpusom ubica demona, Tanjirou će učiniti sve što je potrebno da ubije demone i zaštiti ostatke čovječanstva svoje voljene sestre.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !